1. Start
  2. Digitale toegangelijkheid

Wat betekent digitale toegankelijkheid voor mij?

Of je nu een publieke instelling bent of niet, het is altijd belangrijk om na te denken over inclusiviteit in onze samenleving.
We kunnen er allemaal aan bijdragen dat iedereen deel uitmaakt van de digitale revolutie, die ons leven elke dag makkelijker maakt. Om mensen met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking te helpen, kunnen we oplossingen bedenken om iedereen te laten genieten van dezelfde inhoud. Amberscript levert software die zo’n oplossing biedt: we converteren audio/video-bestanden naar tekst met behulp van onze spraakherkenningssoftware, die draait op een AI-gestuurde engine. Om meer te weten te komen over onze producten, klik hier.