1. Start
  2. Privacy en veiligheid

Hoe zorgen jullie ervoor dat de bestanden veilig zijn wanneer ze met derden worden gedeeld? (bijv. transcribenten)

Voor onze handmatige transcriptiediensten geldt dat wanneer gegevens intern worden overgedragen voor handmatige transcriptie of voor kwaliteitscontroles, de gegevens nooit de servers van Amberscript verlaten. Alleen gekwalificeerde transcribenten die zijn toegewezen aan de specifieke transcriptietaak hebben toegang tot de data. Alle transcribenten zijn getraind om zorgvuldig om te gaan met gevoelige data en alle transcribenten hebben NDA’s en DPA’s ondertekend. Het verkeer naar de database is versleuteld met behulp van SSL en alle communicatie tussen frontend en backend is versleuteld met behulp van de laatste versie van TLS.