1. Start
  2. Automatische transcriptie

Hoe lang duurt het om mijn bestanden naar tekst om te zetten?

Onze state of the art voice engine levert resultaten op in minder dan een uur (afhankelijk van de grootte van het bestand kan dit slechts enkele minuten duren). Je hoeft alleen maar het audiobestand te uploaden naar ons systeem en wij zullen je op de hoogte brengen wanneer het bestand klaar is! Om meer te weten te komen over de verwerkingstijd van onze handmatige transcriptieservice, klik hier.