1. Start
  2. Aan de slag gaan

Hoe kan transcriptie worden gebruikt om ondertiteling te maken?

Met behulp van Amberscript kan het videobestand handmatig of automatisch worden getranscribeerd. We maken automatisch een ondertiteling van de tekst, waarin je een aantal parameters kunt wijzigen. De ondertitels en parameters zijn te zien door naast de tekst te klikken op ‘toon ondertitelvoorvertoning’. Vervolgens kan het transcript worden geëxporteerd in een van de populaire ondertitelingsformats, zoals SRT, EBU-STL of VTT en kan het bestand worden afgespeeld met de video. Lees meer over de opties met Amberscript in onze blogpost!