1. Start
  2. Smartphone App

Hoe kan ik tegoed toevoegen op de app?

Je kan het uurlijks tegoed via de App Store of Google Play Store toevoegen met je Apple of Android ID. Navigeer naar het persoon icoontje in de rechter onderhoek van het dashboard en kies dan voor “buy credit”. Er wordt dan naar je App Store of Google Play Store gegevens gevraagd. Om een abonnement af te sluiten of om een handmatige transcriptie te bestellen, zul je moeten betalen via een desktop.